Εταιρεία

Webnology κατασκευή ιστοσελίδας

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στον χώρο της προώθησης, σχεδιασμού και προβολής περιεχομένου στο διαδίκτυο,οι υπηρεσίες της Webnology είναι σχεδιασμένες για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να επεκταθούν στο διαδίκτυο, κατορθώνοντας τη μέγιστη επιτυχία. Συνεργάζομαστε με τους πελάτες μας για να κατανοήσουμε τις ανάγκες τους και να σχεδιάσουμε ιστοσελίδες που θα είναι εύκολες για τους επισκέπτες να χρησιμοποιήσουν και θα αποδίδουν αποτέλεσμα.

Με τη βοήθειά μας, οι επιχειρήσεις μπορούν να επεκτείνουν την προβολή τους στο διαδίκτυο και να έχουν καλύτερη ορατότητα, χάρη σε τεχνικές προώθησης όπως SEO, PPC, κλπ. Επίσης, η εταιρεία μας διαθέτει τεχνογνωσία σε διάφορα είδη ιστοσελίδων, όπως ηλεκτρονικά καταστήματα, ιστολόγια, ιστοχώρους επαγγελματικών και ιδρυμάτων.

Τέλος, στη Webnology μας διαθέτουμε εμπειρία και τεχνογνωσία σε τεράστια ποικιλία ιστοσελίδων, όπως ηλεκτρονικά καταστήματα, ιστολόγια, προσωπικά πορτοφόλια, ιστοχώρους επαγγελματιών, ιδρυμάτων αλλά και κατάλληλες για προγράμματα ΕΣΠΑ / ΑμΕΑ σύμφωνα με πρότυπο WCAG 2.0.

Webnology Ελλάς: Κομνηνών 20, Θεσσαλονίκη, 5ος όροφος, 56424, Κ. Μακεδονία, Ελλάδα.

Webnology Italy: Via De Ruini 5, Bologna, 1o piano, 40124, BO, Italy.