Υπηρεσίες

EΣΠΑ

Σχεδιασμός & Κατασκευή

Στην Webnology δημιουργούμε την διαδικτυακή σας παρουσία και προβολή που θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους επισκέπτες και σημείο αναφοράς για τους μελλοντικούς πελάτες.

Φιλοξενία

Προσφέρουμε φιλοξενία ιστοσελίδων σε αξιόπιστους και γρήγορους σέρβερ. Παρέχουμε επίσης λύσεις για όλους τους τύπους ιστοσελίδων.

Διαχείριση

Για την συνεχή και ασφαλή λειτουργία της ιστοσελίδας σας, την ανανεώνουμε με τις τελευταίες ενημερώσεις ασφαλείας και αναλαμβάνουμε τη διαχείριση της με τυχόν παρεμβάσεις που θα επιθυμείτε να κάνετε.

SEO Optimization

Εξασφαλίζουμε ότι η επωνυμία της επιχείρησής σας θα κατέχει μια εξέχουσα θέση στις διαδικτυακές μηχανές αναζήτησης, επιτυγχάνοντας έτσι υψηλά ποσοστά επισκεψιμότητας.

Digital Marketing & Social Media

Προωθούμε την αναγνωρισιμότητα και όχι μόνο της επιχείρησής σας στο ευρύτατο κοινό του διαδικτύου, αξιοποιώντας στο έπακρο τα σύγχρονα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Προγράμματα ΕΣΠΑ / Iστοσελίδες συμβατές με ΑμεΑ

Αναλαμβάνουμε να προγραμματίσουμε την ιστοσελίδα σας με προδιαγραφές ΑμεΑ καλύπτοντας τα πρότυπα για την προσβασιμότητα του περιεχομένου του ιστού έκδοσης μέχρι και WCAG 2.0 (Web Content Accessibility Guidelines), σύμφωνα με τη διεθνή κοινοπραξία W3C για τον παγκόσμιο ιστό, γεγονός το οποίο αποτελεί πλέον απαραίτητη και αναγκαία προϋπόθεση εφόσον η επιχείρηση σας έχει ενταχθεί σε κάποιο επιδοτούμενο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ.